Referencer

Fotograf Michael Altschul har siden 2008 holdt mere end 125 heldags og 2-dages fotokurser for medarbejdere og private. Siden 1991 har han fotograferet for mere end 1.900 virksomheder i Danmark og i udlandet.

Udtalelser

Der er meget få mennesker der kan det Michael kan. Du vil elske hans kurser og nærvær, når han begejstret underviser.

Heidi Wang-Hansen

Se alle reaktioner

på min anden hjemmeside:

visuelmedie.dk og på Trustpilot

Referencer

Nysgerrig på hvad tidligere kursister og virksomheder siger?

Michael Altschul fra Visuelmedie har haft stor betydning for Erhvervsbladets udseende og udvikling i de syv år, han har været vores cheffotograf. Han har båret mange af vores historier.

Han var en vigtig mand for os og vores billeddækning, og har solgt vores forsider mere end 500 gange.

Han sprudler af kreativitet og formår at omsætte vanskeligt tilgængelige emner og komplicerede historier til enkel billedsymbolik med knivskarpe budskaber.

Jeg kan varmt anbefale ham som en kreativ fotograf der behersker det gode håndværk, som ideudvikler og som kompetent sparringspartner. Også på de store linier.
Michael Altschul fra VISUELMEDIE har i flere år fotograferet for DANVA, hvor han fotograferede ved DANVA’s årsmøde, en opgave der går fra tidlig morgen til sen aften og omfatter alle typer fotooptagelser.

Michael er lynhurtig til at opfatte opgaven og orientere sig og er utrolig nem at arbejde sammen med. Han etablerer øjeblikkelig en god kemi med den han fotograferer

Selv almindelige talerstols billeder og portrætfotos lykkedes det Michael at fange i spændende reportagestil med individuelle udtryk. Oftest med et glimt i øjet.

Han laver et godt efterarbejde, og leveringen er lynhurtig 🙂

Derudover har Michael en fin humor og en bred horisont og er spændende at snakke med om alt mellem himmel og jord.

Jeg kan virkelig anbefale ham.
På bureauets vegne vil jeg godt takke Michael for at have leveret langt over forventning. Vi føler os nu en del bedre rustet til også at rådgive i visuelle spørgsmål, og ikke kun i tekstmæssige, som er vores kerneområde. Han forstår virkelig at formidle svært stof legende let, og det er vel det, god kommunikation handler om! Og med god humor under hele kurset. Stort overblik.
Referencer Fotokurser
Andreas Andskjær

Jeg har deltaget i et af Michaels 2-dages fotokurser, og jeg er vildt begejstret. Allerede efter dag ét havde jeg lært og forstået langt mere, end jeg lærte på et femdages fotokursus (med tre undervisere) for 7-8 år siden.

Jeg føler mig i dén grad klædt på til at tage gode billeder fremover.

Michaels pædagogiske evner, rutine, professionalisme vejer tungt og overgås kun af hans entusiasme, begejstring og tålmodighed.

Steen Fotokursus København
Steen Kræmer Rasmussen
Journalist - forfatter
Medicoindustrien har gennem mange år brugt Michael Altschul som fotograf bl.a. til optagelser i vores virksomhed til brochurer, hjemmesiden og Power Pointpræsentationer og ved vores generalforsamlinger og andre events og begivenheder med stor succes og tilfredshed.

Michael er professionel at arbejde sammen med – ikke mindst en god sparringspartner.

Vi kan til en hver tid anbefale Michael Altschul som fotograf.
Kære Michael

Jeg vil gerne takke dig for endnu en veludført opgave for Sygeforsikringen ”danmark”.

Mod alle odds formåede du at tage portrætbilleder af næsten 50 personer på under to timer. En næsten umulig opgave, men som så mange gange før fandt du også denne gang lynhurtigt en kreativ løsning. Og så udstråler de fotograferede både dynamisk energi og virker samtidig afslappede.

Vi er glade for vores samarbejde med dig gennem snart 15 år, hvor du løser portrætoptagelser, gruppebilleder, receptionsbilleder og andre arrangementer for os.

Billeder som vi er glade for, og som gør en forskel.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet, og anbefaler dig meget gerne til andre i vores netværk.
Allan Luplau - Adm. Direktør Sygeforsikringen ”danmark”
Allan Luplau
Adm. Direktør, Sygeforsikringen Danmark
Jeg havde fornøjelsen af at have Michael som gæste forelæsere på vores kommunikations kursus på RUC. Det var en rigtigt lærerig dag med focus på det gode billede samt en basic intro til Photoshop, hvilket var super spændende. Micheal har en utrolige god energi samt en fantastisk evne til at lære fra sig. 10/10 would listen again!
Jens
Vi har brugt Michael Altschul til både reklameoptagelser og journalistiske opgaver. Han fanger hurtigt ideen – arbejder videre med den og bidrager med friskt input og nye vinkler.

Efterbehandlingen er hurtig og kompetent og leveringen superprofessionel. Og med sit gode humør er han en fornøjelse at arbejde sammen med!
Henning Schwartz - Multimedia
Henning Schwarz
B.A., M.Sc,Multimedia

Erhvervskunder

Blandt de erhvervskunder Michael har arbejdet for kan nævnes følgende:

Hvad siger kunderne?

Klik på Trustpilotikonet og se, hvordan tidligere kursister oplever fotokurserne: