FOTOKURSER - SPEJLREFLEKS OG SMÅ KAMERAER

Hele året rundt afholdes der fotokurser for private, du kan deltage i

SPEJLREFLEKSKAMERA OG SMÅ KAMERAER - BEGYNDERE / ØVEDE

På vores kurser lærer du at skabe billeder, som du vil elske at kigge på mange år frem. Og som du vil elske at vise til dem du holder af. Billeder, der ikke kommer til at ligge i en fjern mappe, fordi de er lidt kedelige, men billeder, som får lov til at glæde dig og andre, fordi de nu har noget på hjerte og ligner en million.

Du lærer alt det vigtigste om historiefortællingen, den optimale billedopbygning, den bedste beskæring og alt den grundlæggende kamerateknik.

Vi knokler i 8 timer, du bliver rigtig godt forplejet hele dagen, du får et lille kompendium fra dagen med hjem og jeg giver dig alt den support på min facebookgruppe, du har brug for.

Og så får du det hele for bare kr. 2.845 inkl. alt 🙂

Hvorfor et fotokursus?
Jeg har jo et rigtig godt kamera

Det er vigtigt at du har et kamera, som du er glad for. Men husk, at dit kamera kun er et redskab, ligesom en stiksav eller en MR scanner. Alle kan holde saven, trykke på scannerknappen eller trykke på kameraknappen. Men det bliver man ikke tømrer, røntgenlæge eller fotograf af.

Det at tage gode billeder, handler om mere end at eje et godt kamera. På vores fotokurser lærer du at forstå, hvordan du kommunikerer tydeligt og klart visuelt. Det er grundlæggende fotografi og visuel kommunikation fra bunden af, og det er nemmere at lære, end du tror.

Det bygger på 150 års viden, så det du lærer på vores heldags fotokursus er en viden, du vil få glæde af resten af dit liv.

Hvad lærer jeg på fotokurset?

På vores heldags fotokurser lærer du at skabe billeder med stærke og tydelige historier – billeder som er vigtige for dem, der ser dem, fordi billederne VIL noget. Og så lærer du selvfølgelig også at forstå hvordan du med al den grundlæggende fototeknik kan styre din digitale fotooptagelse så dine billeder bliver skarpe, der hvor DU ønsker skarpheden, så de står flotte med den rigtige belysning, og hvordan du undgår, at billederne bliver for mørke i modlys, om personerne skal være sløret i bevægelse i billedet eller fastfrosset samt en masse andre tekniske ting. 

Du lærer at forstå og bruge tekniske begreber som lukkertid, blænde, hvidbalance og ISO. Samt hvad de knapper på dit kamera kan, som du eller din virksomhed har betalt for.

Lær det vigtigste

Hvordan tager du de bedste billeder af dem, du holder af

Praktisk viden

Grundlæggende viden om at tage fotos du aldrig glemmer

Køb et gavekort

Forær et gavekort til din kæreste, kone, mand, barn eller en kollega

Hvad siger kunderne?

Klik på Trustpilotikonet og se, hvordan tidligere kursister oplever fotokurserne:

Skab dejlige billeder, folk gider kigge på

 
 • Hvordan du skaber en god og spændende historie med masser af dynamik.
 • Hvordan du komponerer din historie bedst muligt.
 • At skelne imellem det, der skal med, og alt det, der IKKE skal med i billedet.
 • Kreativ fotografering.
 • Når kurset er slut, er det dig der tager de bedste billeder af dem der betyder noget for dig i dit liv.

Små og store kameraer

Tag med på et et-dages fotokursus, hvor du i teori og praksis lærer at skabe billeder, du ikke troede, du kunne skabe. På kurset lærer du alt om grundlæggende billedforståelse og kamerateknik.

Kurser med små og store kameraer

Bliv en bedre fotograf. Tag gode billeder hele livet

Du lærer også al den vigtigste kamerateknik

 • Få styr på lukkertid – når noget bevægelse skal være helt skarpt eller “trække slør” efter sig
 • Blændetal – vælg hvem der skal være skarpe, og lær at lave en uskarp baggrund
 • Du styrer det hele selv
 • ISO – sådan laver du flotte billeder, selv når det er for mørkt
 • Hvidbalance – slut med gule eller grønne farver på hvide vægge
 • Skarpheden – DU bestemmer, hvad der skal være knivskarpt
 • Få styr på næsten alle knapperne på kameraet
 • Og meget, meget mere.

Praktisk

Lær grundlæggende fotografi helt fra bunden. Og oplev en helt ny verden

Hvor længe varer fotokurset?

Fotokurset varer 8 timer.

Pris på fotokurser

Kr. 2.845 inkl. moms, inkl. god forplejning (bl.a. frokost efter menukort á la carte), materialer – kort sagt, inkl. alt.

Hvor holdes fotokurset?

De åbne fotokurser holdes i Søborg 16-20 gange om året. Jeg kommer gerne ud på jeres virksomhed og afholder lukkede kurser der, hvis I ønsker det.

Er det et kursus for mig, tænker du måske?

Vores fotokurser er for alle,  der har lyst til at blive bedre til at fotografere. Uanset om du er begynder eller mere øvet. Vi starter helt forfra, både hvad angår historiefortælling og billedsyn og den grundlæggende kamerateknik. Så alle får masser ud af det.

Hvem er du?

Du elsker at tage billeder, og vil gerne lære en masse om hvordan du skaber de bedste billeder som minder om dem, de professionelle fotografer tager. Du er måske nybegynder eller en mere rutineret fotograf. Uanset dit niveau, vil du rykke kvantespring, både i din glæde ved at tage billeder på en helt ny og struktureret måde, og også med et helt andet overblik, der vil bringe dig meget videre i den hobby, du elsker.

Få rykket dine grænser for, hvad du troede var muligt.