Billedebehandling

Hele året rundt afholdes der kurser i billedebehandling du kan deltage i

Giv dine billeder et personligt udtryk

Lær hvordan du redigerer dine billeder helt professionelt på få timer. Det behøver ikke koste en formue at lave billedbehandling på dine fotos, og det er langt hurtigere og billigere at efterbehandle dine billeder, frem for at du skal bruge ekstra tid og penge på at tage flere billeder.  

22+

Års erfaring

1900+

Virksomheder

750+

Glade kursister

1-dags fotokurser i grundlæggende billedbehandling i Photoshops RAW-konverter

Gør dine billeder lækre  og fantastiske med billedebehandling. Skab WOW effekt, så chefen taber kæben over dine nye færdigheder eller familien bliver imponeret over dine evner. Få det bedste ud af de billeder, du har, så jeres budskaber kommunikerer tydeligere og stærkere.

Det er let at lære, og tiden er givet godt ud.

Deltag på et af vores 1-dags fotokurser i grundlæggende billedbehandling i Photoshops RAW-konverter, og bliv en haj til:

  • at rette farverne op
  • styre lys og skygger
  • styre kontrast
  • og skarphed
  • lær alle de grundlæggende funktioner, som RAW-konverteren tilbyder.

Hvem er du?

  • Du er begynder, eller er en mere rutineret fotograf.
  • Men du kunne godt tænke dig, at give dine billeder et mere personligt præg, så de står stærkere og flottere og gør et større indtryk på dine kunder.
  • Du fotograferer for din virksomhed. Som ejer, journalist, web-redaktør, it-medarbejder, web-designer, grafiker, grafisk designer, receptionist, kontormedarbejde.
  • Til hjemmesider, SoMe, brochurer, kampagner, pressemeddelelser.


Få rykket dine grænser for, hvad du troede var muligt med en professionel billedebehandling.

Deltagere på fotokursus hos Visuelmedie øver sig.

Billedebehandlings-kurser

Uanset hvilke billeder du vil redigere, så lærer du om billedredigering. Farvejustering, lysne og mørkne, kontrast, dæmpning af støj, formater, størrelser – optimering til web og tryk.

1 dags kurser

Photoshops RAW-konverter

Om kurset

Både åbne og lukkede kurser

Det lærer du

Den grundlæggende billedbehandling i RAW-konverteren (Photoshop/Lightroom)

Det får du

Overblik over, og lær hvordan du får dine billeder til at shine samt gjort klar til tryk og SoMe

Køb et gavekort

Forær en god ven, en kæreste, kone, mand eller en kollega et gavekort til et billedbehandlingskursus

Pris for kurset

Kr. 3.995 + moms.
inkl. 17 små videoer, så du kan huske alt det, du har lært, når du er kommet hjem igen.

Hvad siger kunderne?

Klik på Trustpilotikonet og se, hvordan tidligere kursister oplever fotokurserne:

Fotokursus København Vejret testes af Vejr

Jeg føler jeg måske gør det mere besværligt end nødvendigt...

Det er meget nemmere at lave en professionel billedredigering end du tror, når du lige har lært alt det basic i billedredigeringen.

Du kan hurtigt og nemt lære at gøre dit billede yderst betagende og lækkert drømmende ved at følge nogle simple trin som at lysne og mørkne hele billedet eller dele af det, rette farverne op, gøre billedet skarpere og flottere, dæmpe digitalt støj, vende/dreje/beskære og en masse andre nødvendige rettelser for at dine billeder ser professionelle ud.

Du lærer at arbejde på samme måde som de professionelle fotografer.

Kom og lær det på vores billedebehandlingskursus.

Er det et kursus for mig, tænker du måske?

Vores billedebehandlingskurser er for alle,  der har lyst til at blive bedre til at redigere billeder. Uanset om du er begynder eller mere øvet. Vi starter helt forfra, både hvad angår lys/mørke, skygger, kontrast, skarpheden, sløring og farver. 

Så kort sagt – Alle får en masse ud af det.

Kurser i Billedbehandling

Lær at redigere dine billeder som en professionelKursus i billedbehandling

Tag med på et et-dages billedbehandlingskursus, hvor du i teori og praksis lærer at give dine billeder den helt nødvendige redigering i Photoshop, hvis du skal bruge dem i din markedsføring. HUSK – at dine billeder aldrig bør bruges før de har fået den nødvendige professionelle billedbehandling. Kurset er primært for nybegyndere i RAW-konverteren.

Billedesyn og teknik

Vidste du, at næsten 9 ud af 10 danske virksomheder fortæller en anden historie end den, de TROR, de fortæller?

Det er faktisk ret skræmmende!

Er du sikker på, at du og dine kolleger får fortalt de historier, I tror, I fortæller??? (LÆS: om jeres budskaber bliver forstået rigtigt af jeres kunder),

Ellers kan det læres på 1-2 dage.

Den nødvendige billedbehandling giver først mening, når du har helt styr på dine visuelle historier. 

Hvad er et RAW-billede?

RAW er et billedformat ligesom jpg eller tif. På samme måde som docx er et format i tekstprogrammet Word og pp er formatet i Power Point. 

Når du optager dine billeder i RAW (skal indstilles i dit kamera eller smartphone inden optagelse), skal du også billedbehandle det i en RAW-konverter. 

Photoshop har en indbygget RAW-konverter. Det samme gør sig gældende for Lightroom. Der findes også andre RAW-konvertere, du kan bruge.

Fordelen ved at arbejde i RAW er mange. Bl.a. kan du aldrig ødelægge billedet eller overskrive det, da det arbejder på en helt anden måde end jpg og tif. Selvom du lukker programmet ned, kan du f. eks. altid fortryde alle tidligere handlinger, når du åbner det igen. Det kan du ikke i andre formater og programmer f. eks. i Word eller Power Point.

Derudover bliver dine billeder markant flottere, når de er optaget i- og bearbejdet i RAW – helt uden sammenligning 🙂

Hvorfor billedbehandling og

hvorfor et fotokursus?

Når først du har taget dit billede, kan du ikke ændre på historien. Billedbehandlingen er den proces der trækker alt det bedste ud af billedet.

Men hvis dit billede ikke er godt nok, hvis din historie er kedelig, uvedkommende eller ligefrem misvisende, kan det være ligegyldigt med billedbehandlingen.

Derfor er det vigtigste altid, hvordan du skaber en vedkommende historie i dine billeder, der er relevant for dem, der skal kikke på det. Fortællingen skal være knivskarp.

Derfor tilbyder vi 1 og 2-dages fotokurser hvor du lærer at kommunikere direkte til din målgruppe.

HUSK at dit kamera er et redskab, lige som en stiksav eller en MR scanner. Alle kan holde saven, trykke på scannerknappen eller trykke på kamera knappen. Men det bliver man ikke tømrer, røntgenlæge eller fotograf af.

 

Hvad kan jeg lære på fotokurset?

 På vores fotokurser lærer du at forstå, hvordan du kommunikerer tydeligt og klart visuelt. Det er grundlæggende fotografi fra bunden af, og det er nemmere at lære, end du tror…

 

På vores 1 eller 2-dages fotokurser lærer du både at forstå og arbejde helt konkret med at skabe et stærke billeder, som VIL noget. Du lærer også at forstå og arbejde med al den grundlæggende fototeknik der gør, at du fremadrettet kan styre din digitale fotooptagelse: altså hvor lyst eller mørkt skal dit foto være, hvor meget skarphed skal der være i billedet, skal personer i bevægelse i billedet været sløret eller fastfrosset osv.

Du vil lære at forstå og bruge fotografiske begreber som lukkertid, blænde, hvidbalance og ISO. Samt hvad alle de knapper på dit kamera kan, som du eller din virksomhed har betalt for.