Billedebehandling for private

Hele året rundt afholdes der kurser i billedebehandling du kan deltage i

Giv dine billeder et personligt udtryk

Lær hvordan du redigerer dine billeder helt professionelt på få timer. Det behøver ikke koste en formue at lave billedbehandling på dine fotos, og det er langt hurtigere og billigere at efterbehandle dine billeder, frem for at du skal bruge ekstra tid og penge på at tage flere billeder.  

22+

Års erfaring

1900+

Virksomheder

750+

Glade kursister

1-dags fotokurser i grundlæggende billedbehandling i Photoshops RAW-konverter

Gør dine billeder lækre  og fantastiske med billedebehandling. Skab WOW effekt, så chefen taber kæben over dine nye færdigheder eller familien bliver imponeret over dine evner.

Deltag på et af vores 1-dags fotokurser i grundlæggende billedbehandling i Photoshops RAW-konverter, og bliv en haj til:

  • at rette farverne op
  • styre lys og skygger
  • styre kontrast
  • og skarphed
  • lær alle de grundlæggende funktioner, som RAW-konverteren tilbyder.

Hvem er du?

  • Du elsker at tage billeder.
  • Og du er god til at tage billeder med dit spejlreflekskamera eller din smartphone, der giver dig selv og andre glæde.
  • Men du er ikke helt tilfreds med den tekniske kvalitet. Du synes godt, dine billeder kunne shine noget mere.
  • Du kunne godt tænke dig, at de ligner de billeder, som de professionelle fotografer tager.

På vores kurser i billedbehandling lærer du alt det du skal vide, for at få dine fotos til at stå stærke og flotte. Ligesom dem du ser her på siden.

Fotokursus København

Billedebehandlings-kurser

Uanset hvilke billeder du vil redigere, så lærer du om billedredigering. Farvejustering, fritlægning, ændring af baggrunde, spejlinger/skygger – optimering til web.

1 dags kurser

Photoshops RAW-konverter

Om kurset

KUN lukkede kurser

Det lærer du

Den grundlæggende billedbehandling i RAW-konverteren (Photoshop/Lightroom)

Hvad siger kunderne?

Klik på Trustpilotikonet og se, hvordan tidligere kursister oplever fotokurserne:

Jeg føler jeg måske gør det mere besværligt end nødvendigt...

Det er meget nemmere end du tror, når du lige har lært alt det basic i billederedigering.

Du kan hurtigt og nemt lære at gøre din billeder yderst betagende og lækkert drømmende ved at følge nogle simple trin som at reducere klarheden, tilføje et radialt sløringsfilter, sænke farvernes intensitet og øge eksponeringen omkring din lyskilde med fx en radial gradient.

Kom og lær det på vores billedebehandlingskursus.

Kursus i Billedbehandling

Tag med på et et-dages fotokursus, hvor du i teori og praksis lærer at skabe billeder, du ikke troede, du kunne skabe. På kurset lærer du alt om grundlæggende billedforståelse og kamerateknik.

Det får du

Overblik over, og lær hvordan du får dine billeder til at shine samt gjort klar til tryk og SoMe

Køb et gavekort

Forær en god ven, en kæreste, kone, mand eller en kollega et gavekort til et kursus i billedbehandling

Pris for kurset

Kr. 2.845 incl. moms

Kurser i Billedbehandling

Lær at redigere dine billeder som en professionel

Er det et kursus for mig, tænker du måske?

Vores billedebehandlingskurser er for alle,  der har lyst til at blive bedre til at redigere billeder. Uanset om du er begynder eller mere øvet. Vi starter helt forfra, både hvad angår lys/mørke, skygger, kontrast, skarpheden, sløring og farver. Så kort sagt – Alle får en masse ud af det.

Billedesyn og teknik

Vidste du, at næsten 9 ud af 10 danske virksomheder fortæller en anden historie end den, de TROR, de fortæller?

Det er faktisk ret skræmmende!

Det gælder også mange af de digitale billeder, vi tager privat. Det sker, fordi vi ofte glemmer at sortere alt det fra i optagelsen, som ikke er vigtigt for vores historie. På den måde kommer vi til at fortælle flere historier på en gang, fordi der simpelthen er for mange informationer i mange af vores billeder.

På vores fotokurser prioriterer vi højt at hjælpe dig til at satse på den vigtigste historie inden du tager dit billede. Så den bliver skarp og vedkommende for andre. Til glæde for både dig, din familie og venner og alle andre, der skal nyde dine digitale billeder.

Skab magi i dine billeder

Når du skruer lidt på farverne, skarpheden og kontrasten så ændrer dine billeder sig og bliver mere udtryksfulde. Lær teknikken bag at give dine billeder det magiske touch der lige sælger lidt bedre, imponerer lidt mere og skaber WOW effekten.

Hvorfor et fotokursus? Hvorfor et billedbehandlingskursus?

Vi har jo et et rigtig godt kamera…

Dit kamera er dit redskab, lige som en stiksav eller en MR scanner. Alle kan holde saven, trykke på scannerknappen eller trykke på kamera knappen. Men det bliver man ikke tømrer, røntgenlæge eller fotograf af.

På vores fotokurser lærer du at forstå, hvordan du kommunikerer tydeligt og klart visuelt. Det er grundlæggende fotografi fra bunden af, og det er nemmere at lære, end du tror.

På billedbehandlingskurset lærer du at få det bedste ud af dine gode digitale billeder, så det står så flotte som muligt.

Hvad kan jeg lære på fotokurset?

På vores 1 eller 2-dages fotokurser lærer du både at forstå og arbejde helt konkret med at skabe et stærke billeder, som VIL noget. Du lærer også at forstå og arbejde med al den grundlæggende fototeknik der gør, at du fremadrettet kan styre din digitale fotooptagelse: altså hvor lyst eller mørkt skal dit foto være, hvor meget skarphed skal der være i billedet, skal personer i bevægelse i billedet været sløret eller fastfrosset osv.

Du vil lære at forstå og bruge fotografiske begreber som lukkertid, blænde, hvidbalance og ISO. Samt hvad alle de knapper på dit kamera kan, som du eller din virksomhed har betalt for.