Fotokursus – Erhverv

Fotokursus – bliv knivskarp i din visuelle kommunikation og spar penge fra dag 1

Det skrev tidligere kursist:

Super fedt fotokursus. Intelligent, vidende, underholdende. Og super god formidling, med de vigtigste pointer banket godt fast. Stor anbefaling herfra. (Daniel C. Thompson)

Se kommentarer fra andre kursister:

Tager du eller din kollega selv billeder til jeres hjemmeside, brochurer, kampagner, pressemeddelelser eller anden markedsføring?
Som journalist, marketing medarbejder, webredaktør eller grafiker. Eller som receptionist, kontormedarbejder eller anden ansat?

Så er et heldags fotokursus fra Fotokurser.dk den løsning, du har brug for.

Samt evt. et opfølgende billedbehandlingskursus i Photoshop.
På fotokurser.dk lærer du at kommunikere skarpt og direkte til dine kunder. Med fokus og uden omsvøb.

Du vil lære at rette fokus på historiefortællingen, den gode komposition og tætte beskæring. Så dine billeder bliver lige så skarpe som dine tekster!

Fotokurser for erhverv

Fotokurser – hver måned hele året.

Køb et gavekort:

Forær en god ven, en kæreste, kone, mand eller en kollega et gavekort til et heldags fotokursus.

Køb gavekortet her:

Fotokurserne er for både nybegyndere og dem der mener, at de fotograferer godt 🙂
Vores fotokursus er højkoncentreret, og varer 8 timer incl. god forplejning.

Fotograf Michael Altschul har 27 års erfaring som en af Danmarks mest kendte pressefotografer og underviser i digital foto.
Han er tidligere læreruddannet, og underviser også på Roskilde Universitet – RUC som ekstern lektor i visuel Kommunikation, afholder fotokurser og Photoshopkurser for journalister i Dansk Journalistforbund og for lokalaviser rundt om i Danmark, hvilket er din garanti for et kursus der pædagogisk er helt i top.

Så du også kan huske det du har lært, når du kommer hjem.
Siden 2010 har mere end 500 personer deltaget i Visuelmedies heldags fotokurser.

Pris – en-dags kurset:

Kr. 3.500 ekskl. moms.

2-dages kurset (KUN lukkede kurser min. 4 deltagere):

Kontakt mig venligst vedr. pris.

Priser er incl. forplejning, materialer (kompendium, quickguide m.m.) samt ubegrænset mail / telefon support.

I har også mulighed for at holde kurset som et lukket heldags fotokursus på jeres egen virksomhed.

Ring eller mail og få et tilbud.

På vores fotokurser i København, heldags fotokurser på Sjælland og i resten af landet lærer du de grundlæggende principper for, hvordan du skaber dynamiske billeder der kommunikerer dine historier knivskarpt. Billeder der bliver set og husket. Du vil mærke på din egen krop, hvilken magt du som fotograf kan få over dit digitale kamera. Og du vil få rykket dine grænser for, hvad du troede, var muligt.

Du vil også lære at forstå og anvende den grundlæggende kamerateknik – begreber som lukkertid, blænde, ISO, hvidbalance. Og blive fortrolig med kameraets mange smarte funktioner. Så det fremover ikke er kameraet der bestemmer, men dig som fotograf.

På vores 1-dags fotokursus får du alt den grundlæggende viden til at skabe meningsfyldte og billeder, der kommunikerer til din målgruppe.

På 2-dages fotokurset går vi i dybden med den nye viden gennem en række fotooptagelser på forskellige virksomheder, hvor vi – spot-on – øver os i at tage de gode, målrettede billeder med en klar historie, billeder, som opfylder de kvaliteter der skal til, for at kunne gå i trykken eller på nettet. Billeder som kommunikerer tydelige budskaber, og som fungerer.

På det grundlæggende billedbehandlingskursus lærer du at optimere billederne, så de teknisk set står rene i farverne, skarpe og kontrastede, så de præsenterer sig optimalt lækkert. Vi arbejder primært med Photoshops RAW-konverter.

Heldags fotokursus – Få styr på hvordan du skaber dynamiske billeder, der kommunikerer kvivskarpt.

Er du interesseret i at høre mere om specialtilbud for lukkede heldags fotokurser? Så mail eller ring i dag.

Du kan ringe indtil kl. 20…