Læs kommentarer fra tidligere kursister på vores anden hjemmeside


Gå til visuelmedie.dk

22 reaktioner

 1. Jeg kan kun sige “Pisse fedt kursus”
  Jeg læst en del bøger om emnet, men har ligesom aldrig rigtig følt at det hang ved.
  Det gør det så nu – Michael forstår at formidle et stof, som på nogle punkter godt kan være lidt svært at forstå.
  Og så bliver hele oplevelsen kun bedre af de hyggelige omgivelser – jeg var helt afslappet under kurset – ikke nogen præstations angst.
  Har du lidt svært ved at kapere begreber der er omkring FOTE, så er jeg sikker på du vil føle dig temmelig godt klædt på efter dette 1 dags kursus.

 2. På bureauets vegne vil jeg godt takke Michael for at have leveret langt over forventning. Vi føler os nu en del bedre rustet til også at rådgive i visuelle spørgsmål, og ikke kun i tekstmæssige, som er vores kærneområde.

  Han forstår virkelig at formidle svært stof legende let, og det er vel det, god kommunikation handler om! Og med god humor under hele kurset. Stort overblik.

 3. Kære Michael
  Tak for det bedste kursus, jeg har været på nogensinde !

  Det var noget af en øjenåbner at man kan påvirke andre så kraftigt ved brug a de rigtige billeder.
  Og at der er SÅ stor forskel på billeder og billeder 🙂
  Vi tror alle sammen at vi kan tage gode billeder, og så kan vi alligevel ikke når det kommer til stykket – før vi har været på fotokursus altså!

  Jeg føler mig SÅ klar til at kommunikere visuelt nu. Og med fokus på min primære historie.

  Tak for al din fantastiske viden, din væremåde, din tålmodighed og humor – og for dine gode noter, som vi fik til sidst.
  Stor anbefaling fra mig.

 4. Hvis du har et spejlreflekskamera, som du gerne vil være bedre til at bruge, så kommer her en giga anbefaling til et fotokursus med højt fagligt niveau, spændende eksempler og masser af lærerige praktiske øvelser undervejs.

  Michael er en meget pædagogisk, tålmodig og levende underviser. Tempoet er tilpas højt, men samtidig er der fokus på den enkelte kursist.

  Kan helt klart anbefales uanset hvilket udgangspunkt du har.

 5. Tak for et fuldkommen fantastisk kursus. Jeg er helt blæst bagover 🙂
  Jeg havde et kursustilbud tilbage på min arbejdsplads, og jeg er virkelig glad for, at jeg valgte dit fotokursus.
  Det er viden og kompetencer som jeg kan bruge resten af livet.
  Tak 🙂

 6. Jeg har i går været på kurset Visuel fotofortælling hos Softworld, hvor Michael var underviser. Og hold da op, hvor var det bare et fedt kursus 🙂 Jeg har simpelthen fået så mange gode tips og tricks til hvordan jeg tager bedre billeder. Til daglig arbejder jeg som marketingkoordinator, og jeg mener bestemt at det er kursus som alle der arbejder i en marketing/kommunikationsafdeling kan få glæde af.

 7. Tak for et fantastisk to-dages kursus. Det er det bedste kursus jeg har været på i meget lang tid. To dage fyldt med en god blanding af teori og praksis – og endelig fik jeg styr på alle funktioner i mit kamera og fik en mængde viden om hvordan man skaber en fortælling med og i fotografiet.

  Michael er en kanongod underviser, som formår at få kursisterne ud i virkelighedens fotoverden – hårdt og udfordrende men også sjovt!

  Jeg kan varmt anbefale fotokurser.dk til alle der vil fortælle historie med deres billeder, få styr på teknikken og samtidig lære en masse om lys og komposition.

  Tak for to supergode dage!

 8. Tak for et rigtig godt kursus den 19. september 2016. Det var teori blandet med hands on og en bedre forståelse for fotografering. Noterne fra kurset i papirform har stor værdi for mig, da jeg er nybegynder med spejlrefleks kamera, og du henviser til flere af de billeder, vi så hos dig. Hov, det kan kan jeg godt huske osv. Jeg fulgte op på tingene efter nogle dage med dine ord i baghovedet: Jo længere tid der går efter et kursus, jo mere glemmer man. Nu har jeg jo skiftet fra en “blaupunkt” til en “pioneer” (for de indviede) sååå…. det skal nok gå, MEN det er da godt nok svært. Jeg glæder mig til at bruge alt det, jeg har lært.
  Mange hilsner
  Elsebeth

 9. Super 1. dags kursus – kan varmt anbefales. Både hands on, lidt teori og masser masser af gode råd. Afslappet men fokuseret stemning.

 10. Vi brugte Michael til et to-timers oplæg for en gruppe pædagoger, der skulle have en introduktion de grundlæggende principper bag det at tage et godt fotografi. Det blev to rigtig hyggelige timer med masser af brugbar viden – og nogle meget konkrete værktøjer.

  Oplægget var tilpasset pædagogernes hverdag, og blev holdt på et teknisk niveau, hvor alle kunne være med. Michael er derudover en engageret og humoristisk oplægsholder, som er god til at få alle med. En stor anbefaling herfra.
  – Børneområdet, Rudersdal Kommune.

 11. Hej Michael,
  Tak for et meget levende foredrag i fotoklubben Negativ, Roskilde. Det var meget inspirerende og ekstra overvejelser om komposition, historie og dynamik vil utvivlsom komme til én næste gang, man står og overvejer sit billede.
  Mvh Anne

 12. Meget inspirerende og meningsfyldt. Rigtig god gennemgang af alt det der lige gør at ens egne billeder fremover bliver perfekte, håber jeg. 🙂
  Jeg havde “slæbt” min datter på 11 med og hun havde bestemt IKKE glædet sig inden, men hun kom alligevel derfra med nye tanker og indblik i fotografens verden.
  1000 tak for et par gode timer!

 13. Var til den mest fantastiske, inspirerende og lærerige aften i aftes. Jeg har virkelig fået så meget med hjem, som jeg næsten ikke kan vente med at komme ud og afprøve

 14. Kære Michael

  Tusind tak for en fantastisk oplevelse og dit kursus der var udover alle forventninger.

  Super lærrig kursus, den bedste investering du kan give dig selv som ny i fotografi branchen..

  Kam varmt anbefales, og Michael du er super dygtig til at formidle din brugbar viden og det smitter helt sikkert af.

  Tak for denne gang

  Hilser

  S. Klingenberg

 15. Super fedt kursus. Intelligent, vidende, underholdende. Og super god formidling, med de vigtigste pointer banket godt fast. Stor anbefaling herfra.

 16. Tak for nogle super gode og lærige timer om hvordan man tager et godt billede. Utrolig meget man lærer på så lidt tid. Godt med praktiske øvelser undervejs, så man bedre får læringen ind, så man forstår det konkret. Man kan også tydeligt mærke at man bliver bedre og bedre jo flere billeder man tager, samtidigt med at du guider og vejleder en.

 17. Jeg har i dag haft et meget interessant og lærerigt kursus med Michael. Det var første gang, at jeg skulle anvende Photoshop samt redigere billeder, og det blev en rigtig god oplevelse. Michael forklarede alting på en let og rolig måde og sagde gerne tingene igen og igen, hvis man ikke var helt med. Jeg kan klart anbefale det! Jeg føler klart, at jeg kan bruge det til noget i fremtiden, og jeg ville gerne have flere kurser med ham, da han er rigtig dygtig til det han laver samt at han er god til at formidle sin viden.

  Tak!

 18. Hej Michael

  Tak for en super hyggelig aften på Frederikssund Bibliotek. Det var super at få genopfrisket lidt komposition, og få dine gode tricks til endnu bedre billeder.

  Som lovet skriver jeg titlen på den bog jeg omtalte her til aften. Bogen som fik mig til at forstå det fototekniske på en nem og enkel måde.
  “Fototeknik” af Casper Tybjerg (En del af en serie udgivet i samarbejde med en fotokæde)

  Mange hilsner
  Carsten

 19. Mange tak for at fantastisk dag med dig i hælene, til vores bryllup.

  For at være helt ærlige, så er man altid lidt mistænkelig, når man hyre en fotograf til sit bryllup.
  Men de billeder du har taget er blevet som en drøm.
  Det du gør er:
  -Du for det til at være sjovt at få taget billeder.
  -Du for det bedst frem på de mennesker der var med til vores bryllup.
  -Det er som om du, fik vores gæster til at lyse, af en indre glød om de ikke selv er klar over de har.
  -Du er det usynelige øje ( jeg er ikke god til det med at få tage billeder, men jeg så dig altid, og alligevel har vi får 280 billeder på få timer)
  -Du er iderig medhensyn til typer af billeder
  -Det er kun det bedste der er godt nok til dig, 30 billeder samme sted og så siger du “jeg tror nok, der er et der er godt”
  -Det er også tydeligt at du elsker dit arbejde, hvis det er det man skal kalde det.

  Der er bare en ting vi var kede af, det var at du ikke var med hele aften.

 20. Hej Michael
  Tak for et et inspirerende kurus den 21.3 Jeg fik lært ganske meget og vigtigst af alt, kurset fik mig virkelig til at sætte mig ind i mit kameras mange funktioner. Og hvor kan også dette kamera meget. Funktioner der kan hjælpe mig til at tage endnu bedre billeder.
  Vi talte i øvrigt om billige gratis redigerings programmer. Se denne artikel http://www.datatid.dk/gratis-billedredigering-der-fungerer?source=update&utm_source=IT-Update&utm_campaign=8683161d7c-IT_update_22_03_2012&utm_medium=email

  De bedste hilsner
  Stig Bergmann

 21. Kommentarer fra forskellige sider på bloggen:

  Andre kommentarer fra deltagere – masils sendt direkte til mig:

  Jeg må sige, at jeg havde store forventninger til kurset. Det blev jo stillet en del i udsigt. Men at jeg skulle gå hjem med så meget ny viden helt ind under huden og helt ud i fingrene, det havde jeg ikke troet muligt.

  Tak for et virkeligt fremragende kursus.
  Jeg vil godt anbefale det til til alle, der kan lide at tage billeder.

  Med venlig hilsen


  Dan Hansen

  Se flere kommentarer fra heldags fotokursus

  Andre kommentarer:

  Hej Michael,

  Her kommer mit evalueringsskema og du får topkarakterer, det har været det bedste fotokursus som jeg har deltaget i til dato.
  Godt at starte op med billedekomposition i første halvdel og koble teknikken på senere, så var det en mulighed for at bygge viden op trinvist.
  Meget lærerigt at se hinandens billeder og træne øjet på den måde.

  Det gode note-materiale skal også have stor ros.

  Med venlig hilsen
  EgnsINVEST

  Charlotte Baagø
  Art Director

  Godt og informativt foredrag med masser af input. Og bestemt ikke kedeligt. Jeg føler mig bedre rustet nu med mit kamera. En kæmpre TAK!

  Se hele kommentaren:

  Tusind tak for en fantastisk aften ved fotokurset i aftes.
  Det var over alt forventning. Du fik virkelig sat nogen ting på plads i mit hoved. (Og hjerte)
  Med dine nye input er jeg sikker på at selv min nabo gerne vil se mine feriebilleder fremover, som du så vittigt sagde det i går.

  Se hele kommentaren:

  Her er kommentarer fra to kursister fra RUC – Roskilde Universitet, efter de har været på heldags fotokursus.
  Hele deres indlæg står på kursistsiden, der er beskyttet af kodeord for kursister:

  Superfedt kursus, som på trods af den korte tid det tager, giver et enormt udbytte. Michael gør materialet let forståeligt, øvelserne er meningsfyldte og underholdende, og resultatet er bedre billeder – hvem vil ikke have det?

  (Jeppe Andersen)

  Super godt og meget lærerigt kursus, som helt klart kan anbefales!
  Michael er rigtig god til at lære fra sig, og formår at gøre det på en simpel og let forståelige måde

  (Natasha Dottin)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.