Fotorejser

Med fotograf Michael Altschul
Tag på en spændende fotorejse til på exotiske rejsemål.

Næste gang til Nord Indien til oktober 2020

Ku’ du tænke dig at blive en dygtig fotograf og samtidig besøge afsides steder, hvor masseturismen endnu ikke er nået ud?
Så er fotorejser måske noget for dig 🙂

Sammen med globetrotteren Villads Mortensen fra Yatra Rejser arrangerer Visuelmedie intense fotorejser til f.eks. Sri Lanka, Burma, Himmalaya, Vietnam, Cambodia og flere sydamerikanske lande.

Vi arbejder på en fotorejse til efteråret 2019.
Det bliver en rejse på 10 dage til en pris omkring kr. 15.000 i alt.
De endelige datoer, pris og selve rejsen vil blive opdateret i foråret 2019.

Kontakt vedr. kommende rejser

Indien - Himalaya

På turene vil vi arbejde intenst med at blive dygtigere til at tage stemningsbilleder og situationsbilleder af mennesker i det lokalmiljøet og alt det, der sker omkring os. Vi vil besøge storslåede landskaber med deres righoldige dyreliv, små byer hvor tiden går sin egen gang, lokale plantagearbejdere, f.eks. te, tobaks eller risplantager og komme tæt på det lokale og folkelige liv. Og vi vil på vores fotorejser også besøge store byer i kulturer, med sydende bazarer,  spændende folkeliv og lokale skikke.

Alle de steder vi besøger, vil vi have rigtig god tid til at fotografere under kyndig og entusiastisk vejledning af fotograf Michael Altschul fra Visuelmedie, der er klar til hjælp og sparring alle døgnets timer under hele turen.

Om aftenen vil vi gennemgå et udvalg fra dagens optagelser og give konstruktiv og professionel feedback, både vedr. det kameratekniske og det historiefortællermæssige. Hvis der er interesse for det, vil vi også kikke på, hvordan man laver spændende videooptagelser.

Om fotorejserne generelt:
Turens fotoinstruktør er Michael Altschul, der har mange års erfaring både indenfor fotografering og i formidling. På fotorejserne vil han sørge for fotoundervisning og hjælpe deltagerne med indstillinger og muligheder i kameraet og give gode råd om, hvordan man tager de bedste billeder. Der afholdes fotografi-workshops undervejs på turen, hvor der gives feedback på deltagernes fotografier, og man får inspiration samt gode råd om fototeknik. Der bliver også rigelig tid til selv at afprøve teknikker og eksperimentere.
Det kræver ikke specielle fotografiske forudsætninger eller nogen særlig uddannelse inden for fotografering for at deltage. Denne fotorejse er tiltænkt almindelige rejsende, der har en interesse for fotografering, og på rejsen får man øget sin interesse, forbedret sine færdigheder og en bred palet af eksotiske motiver at øve sig på.

På den måde kommer man hjem til Danmark som en dygtigere og mere selvsikker fotograf, samtidig med at man, i selskab med andre, har oplevet meget mere af denne fremmedartede verden.

Rejsen er også for dem, der ikke tidligere har fotograferet og som drømmer om at komme i gang.

fotorejser til Indien og Himalaya

Om fotografen:
Michael Altschul har arbejdet i 28 år som freelance fotograf på næsten 1.900 virksomheder, bl.a. som det tidligere Erhvervsbladets cheffotograf gennem 7 år. Han har derudover fotograferet for en del ministerier, bladhuse, organisationer, ambassader m.fl. Tidligere har han slået sine folder som nyhedsredaktør på TV og lavet reklamefilm. Michael har derudover også en læreruddannelse bag sig, hvilket betyder undervisning af høj kvalitet. Han har siden 2010 ca. 15 gange om året afholdt åbne 1 dags og to-dages fotokurser samt billedbehandlingskurser, for journalister (for Journalistforbundet), grafikere, kommunikationsfolk generelt og en hel del privat interesserede.

Lokakendt, dansk rejseleder på fotorejsen.
Villads Mortensen er dansk rejseleder og deltager på fotorejsen. Villads har rejst, guidet og arrangeret talrige rejser til en lang række lande siden 2010 og har stor viden om landenes mangfoldige kulturer, historie og lokale skikke. Han arbejder som freelance rejseleder og har guidet mere end 45 kulturrejser for danske turister. Villads er cand.mag. i retorik og filosofi fra Københavns Universitet.

Pris for fotorejserne:
Pris pr. deltager i delt dobbeltværelse vil ligge på omkring 15.000 – 20.000 kr. alt efter destination og rejselængde.

Prisen inkluderer følgende:
Fly fra Danmark tur retur – Service af lokalkendt, service af engelsktalende lokal, rejseguide – alle lokale transporter – Måltider – Overnatninger i delt dobbeltværelse – Drikkepenge til tjenere, toiletpersonale samt kuffertbærere og lign. – Indgangsbilletter til seværdigheder – Bidrag til rejsegarantifonden – Informationsmøde inden afrejse.

Mulighed for fotokursus inden afrejse:
Inden afrejse afholdes et fotokursus for de deltagere der skulle have lyst til det. Kurset giver deltagerne et ens solidt basisgrundlag for at tage gode billeder, allerede inden afrejse. Heldagskurset varer 8 timer, hvor der arbejdes intens med hvordan vi skaber en god fortælling med en god komposition og god beskæring, og hvor Michael Altschul også kommer omkring al den grundlæggende fototeknik.

På kurset vil vi også sammen checke alt fotoudstyret, så du på udstyrssiden er helt klar til rejsen.

Kurset foregår i København og koster 1500 kroner kr. ud over rejsens pris. Dette er en særpris for rejsens deltagere. Normalprisen for et heldags 8-timers fotokursus (uden udstyrscheck) med Michael Altschul er normalt 2.500 kroner. Mere information om dette følger for dem der tilmelder sig rejsen. Der skal være mindst 5 deltagere for at gennemføre kurset.
Se mere om fotograf Michael Altschuls fotokurser på hans hjemmeside: http://www.visuelmedie.dk/fotokurser/private/

Antal deltagere:
Rejsen gennemføres med maximum 12 deltagere og minimum 10 deltagere