Billedbehandling

Lær at redigere dine billeder – helt professionelt.

Giv dem dit helt eget personlige udtryk.

Det tager kun få minutter, når du kan.


Se datoerne for de næste kurser + tilmelding


Billedbehandling – Photoshop

(KUN lukkede kurser –
I skal minimum være 4 personer)

Alle billeder bør billedbehandles fordi de bliver så meget flottere.

På en enkel kursusdag lærer du alle de vigtigste redskaber, så du på få minutter kan få dine billeder til at se professionelle ud.

På vores 1-dags fotokurser i grundlæggende billedbehandling kommer du til at arbejde i Photoshops RAW-konverter, og med den viden kan du arbejde i de fleste andre billedbehandlingsprogrammer – også gratis programmerne. 

Du lærer bl.a. at rette farverne op, styre lys og skygger, kontrast, skarphed og alle de grundlæggende funktioner, som RAW-konverteren tilbyder.

Pris for billedbehandlingskurset

Kr. 2.500 inkl. moms, god forplejning hele dagen og god frokost.

musikgruppen Barcelona Gypsy Balkan Orchestra i Bremen

Hvem er underviseren?

Michael Altschul er en af Danmarks mest kendte pressefotografer. Gennem de sidste 30 år har han forsynet aviser, magasiner og næsten 2.000 virksomheder med billeder til alle formål. De sidste mange år har han rådgivet virksomheder om, hvordan de kommunikerer tydeligt og direkte til deres kunder gennem stærke visuelle historier. Han er tidligere læreruddannet, og arbejder også som ekstern lektor i visuel kommunikation på Roskilde Universitet – RUC – og holder fotokurser for journalister og andre kommunikationsfolk i Danmarks Journalistforbund, hvilket er din garanti for et kursus der pædagogisk er helt i top.

Tilmeld dig


Tilmeld dig nu (tryk her)