Fyraftensmøde

Fyraftensmødet for virksomheder, biblioteker og andre større forsamlinger.

Hvis du tager lige så gode billeder som min svigermor, vil du elske det her foredrag 🙂

Var til den mest fantastiske, inspirerende og lærerige aften i aftes. Jeg har virkelig fået så meget med hjem, som jeg næsten ikke kan vente med at komme ud og afprøve.
(Heidi Bøttcher Larsen)

Se flere kommentarer på bloggen:

To-timers fyraftensmødet er en power talk om, hvordan man tager billeder, der VIL noget – billeder, hvor det er HISTORIEN, der er i fokus., og som er skruet sammen med en god komposition uden for meget luft i toppen og alle de andre ting, der ødselægger oplevelsen af det, man så gerne vil fortælle.

Det får du med hjem:

På foredraget får du mindst 10 tips og tricks til, hvordan du tager billeder, der gør dig glad i låget. Og dine billeder bliver for fremtiden så gode, at måske selv din sure nabo nu gider se dine feriebilleder 🙂

EB Kvinder

to-timers fyraftensmøde med masser af humor og 10 gode foto tricks

Foredraget har været holdt på mere end 25 biblioteker i Danmark samt på over 40 virksomheder, foreninger og organisationer for flere end 3.000 deltagere.
Kontakt for at høre mere om to-timers powertalken

Så hvis du tror, I har to timer til rådighed, så book fotograf Michael Altschul til en underholdende aften i din virksomhed, forening, generalforsamling, bibliotek eller i vennekredsen, hvor du og dine kolleger eller venner vil lære en posefuld tips, tricks og gode fif til at skabe billeder som udtrykker en historie, og sætter gang i vores følelser.
Du bliver selvfølgelig ikke fotograf på 2 timer, men efter en veloplagt humoristisk foto powertalk med masser af billedeksempler, anekdoter og verbale foto spark, vil du være klædt bedre på til at turde næste gang, du står med kameraet i hånden.

Om foredragsholderen:

Fotograf Michael Altschul har 27 års fotografisk erfaring som freelance fotograf for en lang række danske og udenlandske medier, virksomheder, ministerier, ambassader m.v.
Derudover er hantidligere uddannet skolelærer, og underviser p.t. sideløbende på Roskilde Universitet – RUC – som ekstern lektor i visuel kommunikation.

Den viden og erfaring vil han gerne dele ud af på den korte intro til at tage bedre billeder.

fotoforedrag

Er du interesseret i at høre mere om specialtilbud for lukkede heldags fotokurser? Så mail eller ring i dag.