Fotokurser –
virksomheder

 


Tilmeld dig nu (tryk her)

Kurserne er for både nybegyndere og øvede.

Det her lærer du på bare en enkelt dag:

Hvad siger vores kunder?

Klik på Trustpilotikonet og se, hvordan tidligere kursister oplever fotokurserne:

Vælg kursus:

SPEJLREFLEKS OG
SMÅ KAMERAER

Læs mere om kurset

Vælg kursus:

SMARTPHONES

Læs mere om kurset

Det skrev tidligere kursist:

“På bureauets vegne vil jeg godt takke Michael for at have leveret langt over forventning. Vi føler os nu en del bedre rustet til også at rådgive i visuelle spørgsmål, og ikke kun i tekstmæssige, som er vores kærneområde.

Han forstår virkelig at formidle svært stof legende let, og det er vel det, god kommunikation handler om! Og med god humor under hele kurset. Stort overblik.”

Andreas Andskjær


Se flere kommentarer

Vælg foredrag:

FYRAFTENSMØDE

Læs mere om fyraftensmødet

Vælg kursus:

BILLEDBEHANDLING

Læs mere om kurset

Hvem er du?

Du interesserer dig for – og arbejder med: journalistik, marketing, kommunikation, SoMe osv.

Fotokurser.dk lærer dig at navigere i visuel kommunikation og giver dig de bedste løsninger til at komme videre.

Du har også mulighed for at deltage i et opfølgende heldags fotokursus, Street Photography og et billedbehandlingskursus i Photoshop og Lightroom.

Hvor længe varer fotokurset?

Kurset varer 8 timer incl. fuld forplejning.

Det her får du ekstra

På fotokurset får du en underviser, der også er læreruddannet, og som underviser på Roskilde Universitet-RUC som ekstern lektor i visuel kommunikation. Det betyder undervisning på et højt pædagogisk fagligt niveau. Du får også afgang til en lukket facebook gruppe, kun for kursister. Her kan du få hjælp og sparring – også fra andre kursister.

Hvad koster det?

Kr. 3.500 ekskl. moms.

Prisen er inkl. god forplejning, materialer (kompendium, quickguide m.m.) samt adgang til lukket Facebookgruppe for kursister.

Hvor holdes kurset?

Fotokurset bliver enten afholdt i Søborg eller eller ude på din virksomhed, og varer 8 timer incl. god forplejning.

Pris for 2-dages fotokurser

KUN lukkede kurser min. 5 deltagere

Pris: Venligst kontakt mig vedr. pris.

2 dages fotokursus – Med masser af øvelser, så du får din nye viden ind under huden, og kan gå i gang med at skabe dynamiske billeder, der kommunikerer kvivskarpt.

fotokurser fotograf erhvervsfotograf fotokursus spejlrefleks

Kontakt mig hvis du har spørgsmål


Kontakt

Lær at kommunikere knivskarpt i dine billeder og spar penge.

Det handler om merværdi.

Billeder er ikke bare billeder. Hvis de skal skabe merværdi i virksomheden – og det skal de, er det nødvendigt at vide præcis, hvilke historier du vil fortælle, og hvem din målgruppe er. Når du er helt skarp på det, kan du bygge den visuelle historie, der rammer din målgruppe, fordi de personer tydeligt mærker, at historien er skabt til lige netop dem.

HUSK, at det jo er dig, og ikke dit kamera der skaber historier. Det er rigtigt, at den nye digitale fototeknik har gjort det nemt for alle med et digitalt kamera at tage billeder, der er korrekt belyste.

Vi kan se resultatet af vores foto med det samme, og softwaren kan forbedre den tekniske kvalitet, mens billedet tages. Men det betyder ikke, at den enkelte tager bedre billeder end tidligere, da vi skød på film. Kun at processen er blevet mere brugervenlig 🙂

Se hvad tidligere kursister skriver:

Den enkeltes foto kompetencer er nøjagtig den samme som før. Ingen bliver dygtigere af, at bruge moderne fotoudstyr. Og der findes ingen kameraer der tager ”skide gode” billeder. Men der findes mennesker, der tager ”skide gode” billeder.

Du får et skræddersyet kursus.

Det er det, du bliver trænet i på heldags fotokurset på fotokurser.dk der udbyder heldags fotokurser for medarbejdere på private og i offentlige virksomheder. Alle kan tilegne sig nye kompetencer, og hvis du er en af dem, der ind i mellem tager billeder i dit erhverv – enten fordi det interesserer dig eller fordi du bliver bedt om det, kan Visuelmedie flytte dine kompetencer med kvantespring på en enkelt dag.


Tilmelding og datoer for de kommende kurser

Michael Altschul

Michael Altschul har 30 års erfaring som en af Danmarks mest kendte pressefotografer. Han er tidligere læreruddannet, og fungerer som ekstern lektor i visuel kommunikation, holder undervisningsforløb i grundlæggende fotokurser samt billedbehandling i Photoshop på Roskilde Universitet – RUC – og holder foto kurser for journalister og grafikere i Danmarks Journalistforbund, hvilket er din garanti for et kursus, der pædagogisk er helt i top. Så du også kan huske det du har lært, når du kommer hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.